KONYA / SELÇUKLU - Rebii Karatekın Ortaokulu

Nis

Ara

Şeb-i Arus kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Sema projesine okulumuz 7. Sınıf öğrencileri katıldı

Ara

Kazanım değerlendirme sınavımızda derece yapan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

26-27 Kasım tarihleri arasında Bosna Hersek ülkesinde düzenlen 1ST BALKAN CUP G-1 ŞAMPİYONASINDA  152cm Yıldız Bayan kategorisinde Okulumuz 8/A sınıfı öğrencilerinden  Eslem Boyalı taekwondo branşında 3.olmuştur.

Ara

20.05.2011 tarihinde, İstanbul’ da meydana gelen elim helikopter kazasında şehit olan Pilot Komiser Murat Güçlü’ nün ailesine ziyaretimiz.

Ekm

Konya Kitap günleri kapsamında okulumuz öğrencileri  Selçuklu Kongre Merkezinde kurulan kitap fuarını gezdiler.

May

Okulumuzda 5,6 ve 7. sınıflarımız arasında kitap okuma yarışması düzenlenecektir.

Nis

TIMSS- Trends in International Mathematics and Science Study: Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması öğrencilerin matematik ve fen alanlarında kazandıkları bilgi ve becerilerin değerlendirilmesine yönelik bir tarama araştırmasıdır. Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (International Association for the Evaluation of Educational Achievement) IEA'nın bir projesidir.